Dé specialist op het gebied van dak en geveltechniek!

DAKGOTEN

Harbers dak- en gevelspecialist

Last van dakgootlekkage?

Indien u last heeft van een dakgootlekkage, dan kunnen wij uw dakgoot vakkundig renoveren of geheel coaten met onze 2 componenten zink, dit zorgt ervoor dat er een geheel nieuwe toplaag in de goot komt. Hier zit uiteraard ook onze standaard garantie op. Is uw dakgoot helemaal toe aan vervanging? Dan is het natuurlijk ook mogelijk uw dakgoot geheel te vernieuwen. Als er sprake is van dak- of dakgootlekkage na stormschade, dan bestaat vaak de mogelijkheid de kosten hiervan te laten vergoeden door uw verzekering.

Dakgootonderhoud; wij adviseren u om uw dakgoot en eventueel uw dak één á twee keer per jaar te laten schoonmaken om lekkage of onnodige kosten te voorkomen.

Dakinspectie
Natuurlijk kunnen wij bij een dakinspectie ook kijken naar de status van uw dakgoot. Na deze dakgootinspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte voor het renoveren van uw dakgoot of een rapportage met de bevindingen. Deze visuele inspectie geeft u inzicht in de onderhoudstoestand van uw dak en dakgoot en de eventuele zichtbare gebreken. Bij de inspectie worden geen onderdelen van uw dak verwijderd om de onderliggende constructie te beoordelen.

Eventuele kleine herstelwerkzaamheden aan uw dak of dakgoot kunnen op uw verzoek direct worden uitgevoerd.

Acute lekkage?

Bel: 06-53850570

DAKWERK

NOKVORSTEN

IMPREGNEREN

SCHOORSTEEN

BITUMEN 

DAKGOTEN

REINIGING

STORMSCHADE

SPOUWMUURISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLEREN