Dé specialist op het gebied van dak en geveltechniek!

DAKWERK

Harbers dak- en gevelspecialist

Dé partner in dakwerk

De meeste daken zijn tegenwoordig prima geïsoleerd, waardoor het vaak bij vernieuwing van uw dak voldoende is om alleen de dakpannen en panlatten te vervangen en een dampdoorlatende folie aan te brengen.
Vaak wordt door dakdekkerbedrijven onnodig aangegeven dat ook de isolatieplaten vervangen moeten worden, wat natuurlijk meer kosten met zich mee brengt. Laat u goed voorlichten of dit wel noodzakelijk is.

 

In veel gevallen kunt u volstaan met het aanbrengen van een nieuwe dampdoorlatende folie op het bestaande dakbeschot waarop dan de nieuwe panlatten en dakpannen kunnen worden aangebracht. Zonder onnodige kosten kunt u dan weer tientallen jaren met een gerust hart storm en regen trotseren. In 65% van de gevallen is het niet noodzakelijk al uw dakpannen te vernieuwen en kunnen wij de beschadigde pannen vervangen door nieuwe of gebruikte dakpannen.

Zorg ervoor dat kapotte dakpannen tijdig worden vervangen, een afwaaiende dakpan kan veel schade veroorzaken. Het is wel van belang dat hierbij voldoende aandacht wordt besteed aan de nokvorsten, vooral als deze nog in cement liggen bestaat een grote kans op scheuren en/of lekkage. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over nokvorsten.

De meest voorkomende typen dakpannen en nokvorsten kunnen wij uit voorraad leveren, zodat uw dak snel weer gerepareerd is en u nog vele jaren plezier kunt hebben van een betrouwbaar dak.

Accute lekkage?

Bel: 06-53850570

DAKWERK

NOKVORSTEN

IMPREGNEREN

SCHOORSTEEN

BITUMEN 

DAKGOTEN

REINIGING

STORMSCHADE

SPOUWMUURISOLATIE

KRUIPRUIMTE ISOLEREN